Tekst (smal)

Wij zijn regelmatig op zoek naar.....

voor 36 uur per week
  • 26-6-2018 10:09

projectsecretarissen m/v

Dé plek voor ambitieuze starters die zich willen ontwikkelen.

In twee jaar ontwikkelen wij jou van projectsecretaris tot beleidsmedewerker, projectbegeleider of projectleider. We vullen jouw rugzak met een hoop kennis en kunde die waardevol is voor jouw volgende werkgever of mogelijk in je vervolgcarrière bij de Vervoerregio Amsterdam.

Wat ga je in die 2 jaar doen?

Je werkt mee aan de meest uitdagende en vernieuwende projecten op het gebied van verkeer & vervoer en mobiliteit. Je wordt gekoppeld aan één of meerdere ervaren project/programma-leiders of projectbegeleiders. Zij coachen jou in je ontwikkeling. 

Deze ondersteuning is zowel uitvoerend, zoals het maken van afspraken en het notuleren van vergaderingen, als inhoudelijk. Daarbij moet je denken aan het meeschrijven met plannen van aanpak en notities of het uitvoeren van een kleine deeluitwerking. 
Ook zorg je voor de projectbeheersing. Dit betekent dat je de planning en financiën bijhoudt en de kwaliteit waarborgt. Al snel krijg je meer verantwoordelijkheden en ruimte voor steeds meer eigen specialistische inhoudelijke bijdrage.

Wat zeggen je toekomstige collega’s?

“Het leuke aan werken als projectsecretaris bij de Vervoerregio is dat je naast de ondersteunende werkzaamheden ook de kans krijgt inhoudelijk werk te doen en dingen zelfstandig op te pakken. Daardoor doe je snel veel nuttige ervaring op.”

 “Als projectsecretaris ondersteunde ik het monitoringsonderzoek naar de kwaliteit van het openbaar vervoer. Nu ben ik projectleider van de Europese aanbesteding van hetzelfde onderzoek!”

 “Als projectsecretaris heb ik kennis kunnen maken met de praktijkwereld van verkeer en vervoer. Doordat ik als spin in het web fungeerde, was ik altijd overal bij. De perfecte manier om snel te leren hoe projectmanagement écht werkt.”

“Een projectsecretaris is bij alle facetten van het project betrokken. Dat maakt de werkweek enorm gevarieerd. De ene dag was ik bezig met gesprekken plannen, de volgende dag schreef ik mee aan projectdocumenten en bestuurlijke voorstellen en weer een dag later schoof ik bij wethouders of minister aan de onderhandelingstafel aan. Dat wil je meemaken!”

Wat breng je mee?

Je bent recent afgestudeerd aan de hbo of Universiteit. De meeste van jouw collega’s studeerden planologie of bestuurskunde. Heb je een andere studie en affiniteit met mobiliteit en bereikbaarheid? Ook dan ben je uiteraard van harte welkom!
Er is iets meer nodig om deze functie goed uit te kunnen oefenen.  We vragen dan ook de volgende competenties:
Communicatief vaardig (schriftelijk en mondeling);
Klantgericht;
Ondernemend;
Resultaatgericht;
Proactief.

Tot slot ben je natuurlijk ontzettend leergierig en gemotiveerd om in deze sector te werken.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een brede en uitdagende functie in een dynamische organisatie. Je werkt mee aan het verbeteren van de bereikbaarheid in de regio Amsterdam. Daarnaast krijg je:

Een salaris tussen de  € 2.335,00 en € 3.805,00 bruto per maand op basis van een 36-uirge werkweek;
een contract via het uitzendbureau;
Reiskosten vergoeding;
Een IPhone en een IPad;
Een persoonlijk ontwikkel plan;
Kosteloos toegang en gebruik van ons opleidingsaanbod;
Een mooie werklocatie in hartje Amsterdam, bij het Waterlooplein.

Inlichtingen & solliciteren

We zoeken regelmatig projectsecretarissen. Ben je enthousiast? Wil je meer weten over het werken bij de Vervoerregio?  Stuur dan een e-mail met je motivatie en cv  t.a.v. Marjolijn van den Aardweg naar hrm @ vervoerregio .nl.
Reageren kan altijd; we nemen dan contact met je op zodra er een vacature open komt die past bij jouw CV.
Wil je meer informatie, dan bel je Marjolijn gewoon op: 06 31 92 41 00. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.