Tekst (smal)
  • 29-5-2019 14:46

Nieuws van het MRA Smart Mobility Programma; een nieuwe website en presentaties o.a. op het ITS European Congres in Eindhoven

Het MRA Smart Mobility Programma-team is de komende weken aanwezig op 3 grote events; de Provada beurs, WeMakeThe.City en het ITS European Congres in Eindhoven. Samen met de partners van MRA die zich met Smart Mobility bezighouden, presenteren wij ons van 3 t/m 6 juni gezamenlijk op het ITS European congres. Met 23 andere Nederlandse partijen laten we op de ‘Dutch Street’ zien wat er in onze regio concreet gebeurt op dit gebied. 

Door op de stand verschillende voorbeelden uit te lichten sluiten we aan bij het overkoepelende congresthema ‘Fullfilling ITS promises’ en bij de Nederlandse propositie ‘Smart Mobility, Dutch Reality’. 

De stand is ingericht aan de hand van 3 belangrijke opgaven in de MRA op het gebied van mobiliteit:

  • Netwerk draaiend houden (toekomst-proof digitale en fysieke infrastructuur)
  • Evenementen verkeer in goede banen leiden
  • Drukte in de stad

Meer weten? Klik hier.

Meer informatie op onze nieuwe website: www.smartmobilitymra.nl

Er gebeurt veel op het gebied van Smart Mobility, zowel binnen als buiten de MRA-regio. Om onze partners en opdrachtgevers goed van informatie te voorzien ontwikkelen we deze website de komende maanden verder uit tot een plek waar je de laatste ontwikkelingen, onderzoeken en wetenswaardigheden kan vinden op het gebied van Smart Mobility.

Check bijvoorbeeld eens deze animatie over MaaS.

Wilt u met ons in gesprek over Smart Mobility? Kijk op deze pagina wie u hiervoor het beste kunt benaderen.