Tekst (smal)

Vacature: Administrateur (Advies A)

  • 8-8-2019 13:50

Als team Financiën ondersteunen we het bestuur en de organisatie in het financieel beleid, de planning & control cyclus en het financieel beheer. Daarbij leveren we betrouwbare financiële planningen en verantwoordingen.

Wat ga je doen?

Je voert de gehele administratie. Je signaleert afwijkingen in financiële gegevens en waarborgt de kwaliteit van de hoofd- en sub administraties en je draagt zorg voor de periodieke afsluiting. Je levert een bijdrage aan het opstellen van de dossiers en rapportages ten behoeve van de accountantscontrole. Maar ook verzamel je gegevens voor aanbestedingen en kwaliteitscontroles. 

Je levert betrouwbare informatie voor verschillende planning en control producten zodat de juiste analyse kan worden gemaakt en de juist conclusies kunnen worden getrokken.
Je bent kritisch ten aanzien van processen en de voortgang van projecten. Je doet verbetervoorstellen voor het vereenvoudigen van de processen en systemen. Je calculeert de risico’s van projecten op financieel vlak.
Je wikkelt zaken met betrekking tot de debiteuren- en crediteurenfacturen af. 

Tot slot ben je vraagbaak voor medewerkers en management op alle terreinen van de financiële administratie. En je bent het aanspreekpunt voor de interne klant over de inzet van de systemen en het vertalen van functionele vragen naar concrete oplossingen.

Wat breng je mee?

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen beschik je over een relevante HBO opleiding (accountancy) en heb je financieel administratieve kennis (SPD is een pré).
Je heb aantoonbare ervaring in vergelijkbare functies. Je hebt kennis van de specifieke regelgeving voor decentrale overheden. Je hebt ervaring met inrichting van projectadministraties in financiële systemen.  Je bent analytisch sterk en je gaat nauwkeurig te werk. Je hebt een hands-on mentaliteit wat in dit geval inhoudt dat je bijspringt als dat nodig is. Het werk moet hoe dan ook af.
In deze functie heb je een belangrijke, ondersteunende positie binnen de organisatie waarbij je jouw oplossings-en resultaatgerichtheid en communicatieve vaardigheden optimaal kunt toepassen. Je kunt zelfstandig, planmatig en gestructureerd werken. Je herkent je in onze kernwaarden verbindend, innovatief, effectief en richtinggevend. 
Tot slot beschik je over:

ruime kennis van Excel. 
relevante ervaring met Key2Financiën (Centric) is een pré. 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou gevarieerd en uitdagend werk in een innovatieve organisatie. Je komt te werken in een dynamisch en slagvaardig team. Er heerst een informele werksfeer en jouw initiatief wordt erg op prijs gesteld. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Het salaris bedraagt minimaal € 2.795,- en maximaal € 4.225,- bij een voltijd aanstelling;
We bieden een aantrekkelijke pensioenregeling (ABP);
Een individueel keuze budget van 17,05%. Bijvoorbeeld in te zetten voor extra verlof;
Volledige ov-reiskostenvergoeding;
Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
Tegemoetkoming in je ziektekosten en collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering (50% vergoed);
Een IPhone en IPad;  
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en om regie te pakken in je werk;
Een mooie werklocatie in hartje centrum Amsterdam.

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden? Wil je graag solliciteren?
Stuur uiterlijk 28 augustus 2019 je CV en motivatie naar hrm@vervoerregio.nl.  

Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met de teammanager, Jan Wijma: 06-82460576.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure