Tekst (1 kolom, smal)

Vacatures bij Vervoerregio Amsterdam

Werken bij Vervoerregio Amsterdam betekent werken aan verbetering van de bereikbaarheid, de leefbaarheid en de ruimtelijke ontwikkeling van dit gebied. We zijn regelmatig op zoek naar gedreven professionals op het gebied van Verkeerskunde, Openbaar Vervoer en Infrastructuur. Herken jij jezelf daarin? Solliciteer dan op de beschikbare vacatures. Beschikbare vacatures staan onderaan deze pagina. Ziet u niets staan, dan zijn er op het moment helaas geen vacatures beschikbaar.

Acquisitie stellen we niet op prijs.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Vervoerregio Amsterdam heeft verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste zijn:

  • Persoonlijke ontwikkeling: Wij vinden het belangrijk dat je kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling. We hebben daarom naast een gezamenlijk opleidingsprogramma mogelijkheden voor het individueel volgen van opleidingen.
  • Mobiliteit en loopbaanmanagement: Door onze deelname aan een regionale flexpool is het mogelijk workshops en loopbaanoriëntatie bij andere deelnemers te volgen.
  • Reiskostenvergoeding: OV-reiskosten worden volledig vergoed, fietsers krijgen een km-vergoeding.
  • Verzekeringen: We hebben een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering (deze wordt voor 50% vergoed) en daarnaast geldt een collectiviteitskorting bij alle verzekeringen van VGA.