Banner met afbeeldingen
Tekst (1 kolom, smal)

Aardig op weg

Het zou mooi zijn als iedereen zich in het verkeer veilig en vriendelijk gedraagt. Het plezier van de een, is soms een last voor de ander. Wij willen dat iedereen zich op straat serieus genomen voelt. Om mensen zich beter bewust te maken van hun medeweggebruikers is de Vervoerregio de campagne "Aardig op weg" begonnen. Want als we allemaal rekening met elkaar houden, wordt het veiliger en leuker om aan het verkeer deel te nemen voor jong en oud! We zijn aardig op weg.
Tekst (2 kolommen)

De start van de campagne is op 26 mei in de gemeente Ouder-Amstel. Deze gemeente is geliefd. Mensen wonen er graag. Ook voor veel recreanten is het een fijn gebied. En de Rondehoep is voor veel wielrenners een favoriet trainingsrondje. De meeste renners die door de dorpskern komen, houden gelukkig rekening met andere weggebruikers. Helaas zijn er ook wielrenners die hinderlijk of zelfs gevaarlijk gedrag vertonen in het verkeer. Andersom houden sommige andere weggebruikers ook weer weinig rekening met de renners.

Op 26 mei verwelkomen wethouder Rineke Korrel en profwielrenner Nicky van der Lijke samen met de Vervoerregio wielrenners die het rondje Ronde Hoep fietsen. Wat is uw ervaring? Ziet u het vaak mis gaan? Houdt u zich aan de regels? Ergert u zich aan de zomerse drukte? Of vindt u het juist gezellig? Laten we eens een goed gesprek voeren en een beetje meer rekening met elkaar houden. De straat is immers van ons allemaal.